Avisar de contenido inadecuado

Calçotada a Sant Pau de l'Ordal

{
}

8272-9794.jpg

Ahir vam estar amb la familia fent una calçotada a la casa que tenen el Joan i la Eugènia a prop de Sant Pau de l'Ordal, a les caves d'Albet i Noya. El dia no va acompanyar gaire, i tot i que providencialment va deixar de ploure al migdia, just el temps per fer els calçots i la carn, després la pluja va reprendre la feina, amb energies renovades.

8272-9792.jpgEl lloc és preciós: una encantadora masia rodejada per inmensos camps de vinya. Tot feia pensar que la pluja entristiria el paisatge i no donaria peu a una posta de sol digna de veure... i ben al contrari. Com veureu a les fotos, a darrera hora de la tarda, lluny a l'horitzó, es feia una escletxa entre els núvols, i una intensa llum taronja es va obrir pas entre el plujim, creant una atmosfera de conte de fades. Va ser tot un espectacle, impressionant.

Podeu veure les altres fotos més a sota, o a l'àlbum de Flickr

{
}
{
}

Comentarios Calçotada a Sant Pau de l'Ordal

Obokaman, te escribo aqui xq no sabia como contactarte, tengo problemas para cambiar la foto de mi blog, la veo en mi cuenta pero cuando voy al blog paff!! ahi sigue la vieja foto no se si es que mi cuenta esta mal o si es q la foto nueva se demora en aparecer, respondeme xfas y sorry por la molestiaAvergonzado
sweetrevenge Diana 19/02/2007 a las 20:35
Hola SweetRevenge!
Por lo que me cuentas... es muy posible que se trate simplemente de la caché del navegador. Prueba a actualizar la página usando Ctrl + F5, y me cuentas.
Ah, y no te preocupes, que no es molestia alguna. Cualquier duda... ya sabes. 
Un saludo!

Deja tu comentario Calçotada a Sant Pau de l'Ordal

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre