Avisar de contenido inadecuado

Combat l'spam al teu blog

{
}

Ens trobem al blog de notícies sobre Google en castellà, google.dirson.com, una referència a la implementació en el Googlebot d'una nova funció, que el permetrà ignorar determinar enllaços, amb la finalitat de no tenir-lo en compte a l'hora de calcular el PageRank de la pàgina a la que s'enllaça. I quina funció pot tenir això? Doncs senzill: anular totalment la efectivitat de l'spam en els comentaris dels weblogs, entre d'altres, ja que les pàgines dels spammers a les que enllacen no podràn aprofitar-se del PageRank del blog on apareixen. A partir d'ara el GoogleBot ignorarà qualsevol enllaç amb la propietat rel=nofollow.

De moment ja han sortit plugins i afegits per Typepad y Movable Type, tot i que molt possiblement en els propers dies s'hi afegeixin molts d'altres gestors de blogs, ja que el tema està tenint una forta repercusió. Altres cercadors, com Yahoo o MSN Search, s'estan sumant a la iniciativa de Google i ja anuncien que els seus robots tambè tindran en compte aquesta propietat de l'etiqueta per ignorar enllaços d'spammers.

Ja saps, a partir d'ara, afegeix rel=nofollow als enllaços dels teus comentaris i ajudem entre tots a combatre aquesta xacra en què s'ha convertit l'spam avui en dia.

Actualització: més informació a "Seguint amb el nofollow


{
}
{
}

Comentarios Combat l'spam al teu blog

gracias por todo
PERFUMES ECONOMICOS PERFUMES ECONOMICOS 09/12/2009 a las 16:01

Deja tu comentario Combat l'spam al teu blog

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre