Avisar de contenido inadecuado

Blogs, Entrevista en obokaman.com

19/06/2007

Entrevista en SoloMacs

Hace cosa de una semana los chicos de soloMacs, el blog sobre Apple de nexoBlogs me convencieron ( aún no sé muy bien cómo... ) para grabar un vídeo con el que abrir una nueva sección en el blog dedicada exclusivamente a entrevistas. En fins, más allá de mi nula presencia ante una cámara ( qué vergüenza, por dios ), quería agradecerles el esfuerzo y felicitarles por el montaje del vídeo....

28/11/2006

Parlant de blogs a la ràdio: 2a part

Aquesta setmana vam col·laborar de nou amb La Malla Ràdio , el programa de Com Ràdio sobre noves tecnologíes, parlant sobre... blogs, com no podia ser d'altra manera. La Mònica López va estar encantadora, com en la ocasió anterior, i el Toni i jo, de tan còmodes que estavem per allà, vam allargar la entrevista més del compte (demanem disculpes des d'aqui...)

Com...

22/11/2006

Parlant de blogs a la ràdio

A la feina hem establert un acord de col·laboració amb la gent de COM Ràdio , de manera que setmanalment alguns de nosaltres participarem a La Malla Ràdio , un programa centrat en les noves tecnologíes dirigit per Mònica López, per tal de conversar sobre alguns temes relacionats amb el software i aclarir alguns dubtes dels oïents.

El programa s'emet cada día de les 24h a la 1, i el...