Avisar de contenido inadecuado

Firefox 1.0, disponible per descàrrega

{
}

Pàgina d'inici de Google pel Firefox

Tal com anunciàvem diumenge, avui ja podem disposar de la primera versió estable i definitiva del Mozilla, tot i que a la web principal del projecte encara no ho han comunicat oficialment (ja veus, obokaman portant-te exclusives de la muerte, eh? :D)

Tot just escric aquest missatge, rebo una actualització a través de Bloglines, i veig que a Error500 ja comenten la notícia, i a més mostren la pàgina d'inici que col.loca Firefox. Curiós, no?

Podeu descarregar-los des de les següents ubicacions:

Si aquests enllaços no us funcionen, proveu amb els FTP de rediris (ftp.rediris.es, sunsite.rediris.es)

Ara només falta que treguin la versió definitiva de Thunderbird, la integrin amb el Sunbird per gestionar calendaris, i trobi alguna manera per sincronitzar la informació amb la meva PocketPC, i ja podré oblidar-me de l'Outlook per sempre més!

Per si et dediques a aquesta cosa estranya de fer webs, et recomano que juntament amb el Mozilla, t'instal.lis una extensió que a mi personalment m'és molt útil. Es tracta de la Web Developer Extension, d'en Chris Pederick. Aquesta extensió farà aparèixer una nova barra d'eines que et permetrà accedir a un munt d'opcions com validar codi XHTML/HTML/CSS, activar/desactivar fulls d'estils, remarcar elements de la pàgina activa als que manqui alguna característica, fer informes de velocitat de càrrega... en definitiva, moltes opcions útils a la hora de depurar el teu codi per fer-lo accessible.

{
}
{
}

Deja tu comentario Firefox 1.0, disponible per descàrrega

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre