Avisar de contenido inadecuado

Parlant de blogs a la ràdio

{
}

ComRàdio

A la feina hem establert un acord de col·laboració amb la gent de COM Ràdio , de manera que setmanalment alguns de nosaltres participarem a La Malla Ràdio , un programa centrat en les noves tecnologíes dirigit per Mònica López, per tal de conversar sobre alguns temes relacionats amb el software i aclarir alguns dubtes dels oïents.

El programa s'emet cada día de les 24h a la 1, i el passat dilluns hi vam participar el Rufino i jo. Vam parlar, com no podia ser d'altra forma, dels blogs. Va estar molt entretingut, i tot i els nervis inicials, la amabilitat i la serenitat de la Mònica van contribuïr a acabar creant un ambient molt distés.

En aquest primer programa vam fer una breu introducció a qué son els blogs, i el proper dilluns seguirem amb els passos necessaris per obrir-se un blog amb èxit i tractarem de resoldre els dubtes que hagin arribat al programa. Tot seguit podeu escoltar el programa.


Powered by Castpost

A la web de La Malla Ràdio disposen d'un podcast amb totes les emisions del programa. Us el recomano. 

{
}
{
}

Comentarios Parlant de blogs a la ràdio

Ole ole O rei de las ondas!! En serio, molt bo el programa, jo no ho hagues fet millor... i quasi no es va notar lo nerviosos que estaveu xD Això sí, Albert, la propera vegada deixa que en Rufino parli una mica més, pobre... que tu quan agafes el micro tens un perill...! ;)
MeLeNaS 22/11/2006 a las 16:04
Ualaaaa! de debó que no va ser intencional. Els mateixos nervis van fer que ni me n'adonés! Prometo que el proper dia només em presentaré, faré una mica de publi de l'OboLog, i cediré la paraula al Rufino. Guiño

Deja tu comentario Parlant de blogs a la ràdio

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre